Consiliul superior, prin Hotarârea nr. 20/563 a dispus urmatoarele:

 

  1. amânarea desfășurării examenului de aptitudini programat a avea loc în perioada 13 și 15 martie 2020 până la o dată ce va fi stabilită ulterior.
  2. taxa de înscriere achitată de candidații înscriși la examenul de aptitudini din perioada 13 și 15 martie 2020 rămâne valabilă pentru următoarea sesiune a examenului.
  3. suspendarea cursurilor de pregătire profesională continuă pentru membri și a celor pentru pregătirea stagiarilor, programate la nivelul filialelor până la o dată ce se va stabili ulterior.
  4. suspendarea programului cu publicul în toate filiale CECCAR, începând cu data de 12 martie 2020, până la o dată ce va fi anunțată ulterior. Excepție vor face situațiile care impun prezența membrilor la filialele CECCAR, în acest caz se vor face programări prin intermediul adresei de e-mail disponibile pe site-ul filialei de care aparține persoana în caz, prin specificarea explicită a motivului.

Auditorii de calitate isi vor desfasura activitatea normal, rapoartele de expertiza nu vor fi transmise pe mail. Se vor face inscrieri in tablou, se vor elibera avize de principiu etc., conform solicitarilor membrilor.

 

Având în vedere contextual actual și Măsurile cuprinse în Hotarârea 6/06.03.2020 a MAI/Situații urgență la nivelul filialei Neamț se vor lua următoarele măsuri începând cu data de 10.03.2020 :

  • casieriile nu vor lucra cu publicul până la o data ce se va anunța ulterior. Plățile se vor face doar online sau prin transfer bancar.
  • orice comunicare cu membrii se va realiza prin email sau telephonic.

 

CECCAR